Optimizacija možganov in širjenje zavesti.

Naša zgodba se je nekoliko nevede kuhala že nekaj let, ko smo vsak na svoj način prihajali v stik z biohackingom, optimizacijo delovanja možganov, tradicionalno medicino in širjenjem zavesti.

Razvijamo izdelke naslednje generacije za optimizacijo delovanja možganov


"Naše misija je razvijati inovativne izdelke, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost, vas navdihnili in vam dali energijo, da boste uspeli v tem svetu neomejenih možnosti, natrpanih urnikov in hitrega življenjskega sloga."

Žiga Leskovšek, co-founder

7 let raziskovanja, 250 testiranih izdelkov, 30 različnih variacij formule....


"Naš cilj je bil razviti izdelek, ki bo brez konkurence na trgu in to ne le v Sloveniji, temveč globalno. Da ti kaj takšnega lahko uspe, potrebuješ ogromno časa, znanja, sredstev ter najboljšo možno ekipo strokovnjakov. Na našo srečo smo z raziskovanjem začeli že leta 2016 in v tem času nabrali ogromno izkušenj ter znanja. 


Ko smo vso to znanje združili z izkušnjami naše zunanje ekipe strokovnjakov, smo lahko relativno hitro postavili odlične temelje za nadaljni razvoj. Nato pa se je začelo leto dni testiranj različnih formulacij, iskanja surovin najvišje kakovosti ter uporabo različnih vrst znanj, da je nastal MagicRooty, na kar smo zelo ponosni.


MagicRooty je vrhunski izdelek najvišje možne kakovosti, ki je bil razvit in izdelan s takšno preciznostjo, ki jo v našem segmentu redko vidiš."

Grega Gostinčar, co-founder

MagicRooty vs kava vs zelen čaj

*Naše ugotovitve izhajajo iz pilotne študije, ki je bila izvedena na vzorcu velikosti 20 posameznikov v starostnem razponu od 25 do 45 let, ki so strokovnjaki na svojih področjih.

Naše magične sestavine

Uporabljamo zgolj najbolj učinkovite, varne in preverjene sestavine, 

da ti lahko ponudimo le najboljše!

Lion’s mane goba (resasti bradovec)

👁️ 🧠 

Resasti bradovec (Lion’s Mane) je izredno efektivna goba, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih in lahko blagodejno vpliva na spomin, koncentracijo in nevroregeneracijo. 


Rhodiola rosea (rožni koren)

🔥 💪 🧘‍♀

Rožni koren (Rhodiola rosea) je kraljica ajurvedskih zelišč, ki lahko pozitivno vpliva na delovanje možganov, zmanjša utrujenost in pomaga pri boju s stresom. Ni slabo za eno rastlino, kajne?


Cordyceps (glavatec)

🔥⚕

Kordiceps (Cordyceps) je medicinska goba, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih in lahko blagodejno vpliva na splošno počutje, energijo in imunski sistem. 


Yerba mate

🔥 😄 🥳 🧠 

Yerba mate je izredno popularen južno-ameriški čaj, ki velja za enega najbolj zdravih čajev na svetu! S kombinacijo različnih učinkovin, ki jih vsebuje (tudi kofein in teobromin), lahko blagodejno vpliva na vaše počutje. 


Kakav

🧘‍♀ 👁️

Kakav vsebuje teobromin, edinstveno sestavino, ki je znana po tem, da blagodejno vpliva na zmanjševanje stresa in lahko pomaga izboljšati splošno počutje. Poleg tega pa je tudi odličnega okusa! 


Maca

☺️ 🔥

Maca je rastlina, ki je znana po svojih pozitivnih učinkih na energijo, stres in hormonsko delovanje. Poleg tega je odličnega okusa - no, vsaj naša maca je! 


Alpinia galanga (Velika galanga)

🔥👁️

Alpinia galanga je posebna rastlina, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni arabski medicini za povečanje energije, koncentracije in za izboljšanje počutja. Je ena izmed naših prav posebnih sestavin!


Vitamin B3 (iz ajde)

🧠 

B3 vitamin je ključen B vitamin za normalno delovanje možganov. B3 prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in k normalnemu metabolizmu pridobivanja energije.


Tvoja nova 

jutranja rutina

International Delivery

100% organsko in naravno

Ne maramo umetnih in sintetičnih sestavin, zato so naši izdelki 100% naravni in organski – brez nepotrebnih dodatkov.

International Delivery

Sestavine najvišje kakovosti

Pri kvaliteti sestavin naših izdelkov ne sklepamo kompromisov. Naše izdelke sestavljajo sestavine najvišje kvalitete, ki jih pridobivamo iz celega sveta, odvisno od tega, kje naravno najbolje uspevajo.

International Delivery

Brez sladkorja in umetnih sladil 

Nekateri obožujejo sladko, spet drugi malo manj – zato naši izdelki ne vsebujejo sladil, s čimer si jih lahko vsak pripravi kot želi, bolj ali manj sladke.

International Delivery

Veganski in keto prijazni

S skrbno izbranimi sestavinami smo poskrbeli, da ste lahko brez skrbi. Naši izdelki so 100% veganski in keto prijazni. 

International Delivery

Zgolj 50 mg kofeina

MagicRooty vsebuje zgolj 50 mg naravnega kofeina (1 skodelica kave = 80-100 mg kofeina), ki prihaja iz Yerba Mate čaja in ne povzroča klasičnih energijskih padcev kot jih pogosto povzroča kava.

International Delivery

Razvito & izdelano v Sloveniji

Vsi naši napitki so razviti in proizvedeni v Sloveniji pod budnim očesom različnih strokovnjakov, s čimer ustrezajo standardom na trgu.

Začuti MagicRooty-ja. 

This page is created by GemPages Support. How to remove?