ROOTY VALENTINOVA AKCIJA 🧡

PRIHRANI DO 20%

Akcija velja do 14. 2. 2024 oz. do razprodaje zaloge

00Dni
00UR
00MINUT
00SEKUND
Sale Off
kavni nadomestek MagicRooty

Okus kakava / 30 dozacij / 99 g

MagicRooty

Magični napitek z adaptogeni in medicinskimi gobami za povečanje energije in koncentracije ter odlično počutje

€35,00

Ustvarjen za: 

 • povišanje produktivnosti

 • stabilno povečanje energije, fokusa in motivacije

 • zbistritev misli

 • pomoč pri stresu in "možganski megli"

 • od 1.10 € na dan

 • Za 30 produktivnih dni

MagicRooty 3X

3 paketi tvojega magičnega napitka MagicRooty-ja

Sale Off
Kavni nadomestek MagicRooty
€94,50€105,00-10%
 • Povišanje produktivnosti

 • Stabilno povečanje energije, fokusa in motivacije

 • Pomoč pri stresu in "možganski megli"

 • Od 1.10 € na dan

 • Za 90 produktivnih dni

Rooty Penilec

Pripravi MagicRooty-ja hitro in enostavno

Sale Off
Rooty penilec za mešanje
€15,00
 • Optimalna hitrost delovanja

 • USB-C za hitro polnjenje

 • Odstranljiv mešalni del za enostavno čiščenje

 • Visoka kvaliteta

 • Samostoječ

RootyTermo

Tvoj najljubši topel napitek vedno s tabo

Sale Off
Rooty termo lonček
€25,00
 • Izdelan iz nerjavečega jekla

 • 100% tesni

 • Praktično držalo za prenašanje - tudi ko imaš polne roke 😉

 • Ohranja toploto 3-5 ur

 • Volumen: 350ml

Mnenja zadovoljnih strank

Imaš dodatna vprašanja?

Odgovore na najpogostejša vprašanja lahko prejmeš tukaj.

Kakšen je okus MagicRooty-ja?

MagicRooty združuje okusa  kakava in čokolade. Je brez sladil in umetnih dodatkov, tako da ima vsak svobodo pri tem, kako si ga pripravi.


Naši zadovoljni uporabniki se strinjajo, da je okus neprimerljivo boljši od kave. Ni ne grenek, ne kisel. In najboljše je, da si lahko dodaš mleko, sladilo, cimet, vanilijo ali druge sestavine in si narediš čisto svoj MagicRooty napitek.


P. s. – trenutno najbolj priljubljen način priprave je z nekaj ovsenega mleka. Veseli pa bomo vseh predlogov in receptov, ki jih boste razvili zase. Naj bo priprava MagicRooty napitka (najljubši) del vaše jutranje rutine ;)

Ali okusiš gobe?

Ne, gob se ne okusi pri pitju MagicRooty-ja. 

Kako se bom počutil po zaužitju MagicRooty-ja?

MagicRooty je alternativa kavi, ki nudi bolj stabilen dvig energije in koncentracije, ki traja dlje časa kot učinki kave, v povprečju 3-4 ure. Naši zadovoljni uporabniki poročajo tudi o izboljšani motivaciji in dobremu počutju že po prvem pitju. Glede na delovanje adaptogenih zelišč, pa bo MagicRooty prispeval k dobremu počutju tudi na dolgi rok.

Ali MagicRooty vsebuje kakšne "magične"/psihedelične gobe?

Verjamemo, da so vse sestavine v MagicRooty-ju© čarobne - vendar ne, če imate v mislih psihedelične gobe, te niso del Rootyjevega seznama sestavin.

Ali MagicRooty vsebuje varne in preverjene sestavine?

MagicRooty vsebuje najbolj raziskana zelišča in gobe, ki se že stoletja uporabljajo v različnih družbah po vsem svetu, tako da ste lahko prepričani, da ste v dobrih rokah.


Še več, MagicRooty smo razvili skupaj z ekipo slovenskih in ameriških strokovnjakov, ki se že desetletja ukvarjajo z raziskovanjem adaptogenih zelišč in medicinskih gob. 


Medtem ko nekatere sestavine v MagicRooty-ju pripomorejo k povišanju energije in koncentracije, so druge sestavine pomembne tudi za učinkovitost MagicRooty-ja na dolgi rok zaradi svojega mehanizma delovanja.


Veliko pozornost v FeelRooty podjetju namenjamo tudi pridobivanju najkvalitetnejših sestavin. Smo eni redkih na trgu, ki sestavine pridobivamo direktno od tam, kjer v naravi najbolje uspevajo. Tako MagicRooty vsebuje najkvalitetnejše sestavine iz celega sveta.

Koliko in kako naj pijem MagicRooty-ja za optimalni učinek?

Dnevno priporočamo uživanje 1-2 odmerkov, vendar je večini ljudem 1 odmerek dovolj. Najboljši čas za pitje MagicRooty-ja je približno 1-2 uri po tem, ko se zbudiš. Zakaj? Najbolje za tvoje telo in bioritem je, da se telo in možgani prebudijo naravno, brez pomoči kakršnih koli substanc. Ko je telo prebujeno, je optimalen čas, da popiješ MagicRooty-ja in uživaš v njegovih učinkih.


Z vsakim paketkom MagicRooty-ja pride tudi dozirna žlička – 1 zvrhana žlička je 1 odmerek. 

Kako pripravim MagicRooty-ja?

V svoj najljubši lonček stresi 1 zvrhano dozirno žličko MagicRooty-ja, ki je priložena k paketku. Prelij s 150-200 ml vroče (priporočamo ne vrele) vode. Dodaj malo poljubnega mleka ali sladila. Dobro zmešaj. 


Po želji lahko dodaš tudi druge sestavine. 


Trenutno najbolj priljubljen način priprave je s kančkom ovsenega mleka, lahko pa dodate tudi npr. cimet, vanilijo ali sladilo. Njam, kajne? :)

Ali ga lahko uživam vsak dan?

Vsekakor! :)

Kje je proizveden MagicRooty?

MagicRooty vsebuje najmočnejše naravne sestavine, ki jih pridobivamo iz številnih držav po vsem svetu, kjer le te naravno uspevajo. Dejansko mešanico nato proizvedemo v Sloveniji v certificirani proizvodnji, sam izdelek pa vam nato pošljemo iz našega centralnega skladišča v Sloveniji. 

Kakšna je razlika med enkratnim nakupom in mesečno naročnino?

Če se naročiš, boš avtomatsko prejela/a svoj MagicRooty vsakih 30/45 dni. Poleg tega boš prejel/a poseben popust pri vsakem naročilu ter mnogo dodatnih ugodnosti.


Tako boš prihranil/a nekaj časa pri mesečnem naročanju, hkrati pa boš imel/a eno skrb manj - okusna skodelica MagicRooty-ja bo vedno tam zate :) 


In najboljši del? Svojo naročnino lahko brez skrbi kadar koli spremeniš ali prekličeš.


Je MagicRooty bolj kava z gobami ali čaj?

MagicRooty ni ne kava z gobami ne čaj z gobami, temveč inovativen napitek brez prave konkurence na trgu.


Vse klasične kave z gobami so neučinkovite, ker še vedno vsebujejo kavo, ki ima mnogo negativnih učinkov (npr. energijski padci, živčnost, tesnoba). Čaji z gobami pa so načeloma precej vodeni in slabega okusa. 


MagicRooty je bil zasnovan tako, da boste dobili najboljše možne učinke, poleg tega pa je še odličnega okusa z možnostjo personalizacije.