Biohacking, optimizacija možganov in širjenje zavesti.

Naša zgodba se je nekoliko nevede kuhala že nekaj let, ko smo vsak na svoj način prihajali v stik z biohackingom, optimizacijo delovanja možganov, tradicionalno medicino in širjenjem zavesti tako osebno kot tudi profesionalno. 

Core ekipa

Zakoreninjeni v strasti

Ker nas vodi skupna ljubezen do vsega naravnega, zdravega in čarobnega, smo vedeli, da moramo svojo strast deliti s svetom. Siti testiranja dopolnil, ki ne delujejo ali ki vsebujejo sestavine, ki na dolgi rok ne prispevajo k našemu boljšemu počutju, smo lansirali našo lastno blagovno znamko FeelRooty, z vizijo razvijati učinkovite izdelke z naravnimi sestavinami, ki imajo pozitivne učinke na naše počutje tudi na dolgi rok.


Naše potovanje je spodbujala želja po opolnomočenju posameznikov, da dajo prednost svojemu dobremu počutju in zdravju možganov z naravnimi, celostnimi in alternativnimi praksami. Namesto “hitrih rešitev”, ki so ponavadi neučinkovite, smo začrtali pot, kako ljudem pomagati na celovit način, ki prinaša tudi dolgoročne rezultate.


Naša misija

Začutite moč narave, začutite sebe

Naša misija je ponuditi izdelke, ki slavijo moč narave in zdravega življenjskega sloga. Izdelke, ki navdihujejo vašo ustvarjalnost, iznajdljivost in spodbujajo dobro počutje. Izdelke, ki vam pomagajo krmariti v svetu neomejenih možnosti, natrpanih urnikov in hitrega življenjskega sloga.


Po več letih raziskav, smo prišli do ključnih ugotovitev glede učinkovin, ki jih vsak posameznik nujno potrebuje za optimalno delovanje možganov in dobro počutje. Rezultat našega dela je naš prvi izdelek, MagicRooty - 100% naravna mešanica adaptogenih zelišč in medicinskih gob, ki pripomore k večji energiji in koncentraciji brez stranskih učinkov kave ali drugih energijskih pijač. 


Vabimo vas, da začutite moč narave, moč adaptogenih zelišč in medicinskih gob, ki vam pomagajo vzpostavljati stik z naravo in s tem tudi stik s samimi sabo.

Bi poskusil/a MagicRooty-ja? ;)