Priporoči prijatelju

Kako priti do 10 eur popusta pri tvojem naslednjem nakupu?

1. Na naši spletni strani, klikni na »Priporoči prijatelju«.

2. Vpiši se v svoj račun s klikom na gumb »Vpiši se«. V kolikor si pri naročilu nisi ustvaril/a svojega računa na spletni strani, klikni na »Ustvari račun« (račun se namreč ne ustvari avtomatsko z naročilom).

 

 

3. Ko se vpišeš v svoj račun, klikni na »Program zvestobe« in podrsaj na sekcijo »Priporočila«.

4. Če želiš priporočiti MagicRooty-ja prijateljem, da tudi ti prejmeš 10 eur popusta pri naslednjem nakupu, potem kopiraj URL povezavo in jo pošlji prijateljem/deli na družbenem omrežju. Vsak nakup opravljen preko te povezave, ti prinese 10 eur popusta pri naslednjem nakupu.

 

Kako prijatelj unovči popust?

1. Prijatelj odpre poslano URL povezavo, ki si jo delil/a z njim.

2. Ko odpre povezavo, pride na našo spletno stran, v spodnjem desnem kotu pa se odpre okence, kamor vpiše svoj e-mail naslov, da lahko prejme popust.

3. Vpiše svoj e-mail naslov in klikne na gumb »Prejmi svojo nagrado«.

4. Na svoj e-mail naslov prejme sporočilo, preko katerega lahko koristi 10 eur
popusta. V sporočilu klikne na gumb »Klikni tukaj« in si ustvari račun na naši spletni strani.

 

5. Ko je vpisan v svoj račun na naši spletni strani, klikne na gumb »Program zvestobe« in podrsa na sekcijo »Tvoje nagrade«, kjer ga čaka koda za 10 eur popusta, ki jo lahko koristi pri svojem nakupu. 

 

 

6. Z računom pa ima sedaj tudi on opcijo priporočila prijateljem.

Kako lahko ti izkoristiš 10 eur popusta pri svojem naslednjem naročilu?

1. Ko prijatelj opravi nakup preko URL povezave, ki si jo posredoval, dobiš e-mail sporočilo preko katerega lahko unovčiš 10 eur popusta pri tvojem naslednjem nakupu.

 

2. Vpišeš se v svoj račun na naši spletni strani, klikneš na »Program zvestobe«, tam pa te v sekciji »Tvoje nagrade« čaka koda za 10 eur popusta pri tvojem naslednjem nakupu.